Bakkerijmachines Bongard, iceCool en Zela

bongard

Bakkerijmachines worden verkocht door EverBake Ovens & Machines. Importeur van Bongard bakkerijmachines, iceCool, Heuft en Zela. Hoogwaardige en efficiënte bakkerijmachines die voldoen aan de strengste eisen.

Bongard, gevestigd in Frankrijk, waar lekker brood maken de grootste vanzelfsprekendheid is, heeft een breed assortiment aan bakkerijmachines. Bongard weet als geen ander aan welke eisen bakkerij machines en ovens moeten voldoen om voor u en uw klanten ambachtelijk, kwalitatief hoogwaardig brood te maken. Bongard is niet voor niets marktleider in Frankrijk binnen het franse ambacht.

iceCool behoort tot de Heuft groep en produceert o.a. remrijs-/narijskasten en slow provers, vrieskasten, bevochtigers voor zowel de artisanale als industriële bakkerij.

Zela is dé merknaam voor invetapparatuur en andere spraymachines zoals voor tijgerpap. Alle Zela-apparatuur is ontworpen met een nauwkeurig en precies spraypatroon voor betere hygiëne. De Zela machines zijn gemakkelijk te bedienen en gecertificeerd volgens alle van toepassing zijnde CE-normen.

Gebruikte bakkerijmachines, ovens en beursmodellen
Bel met 088-7300010 voor de meest actuele lijst met demomodellen of gebruikte bakkerijmachines en prijzen.

bakkerijmachine deegbewaarkast

 

 

Producten EverBake Group

De nieuwste vloeroven van Bongard

Over de EverBake Group

EverBake Group biedt totaaloplossingen voor iedere bakkerij. Van bakeware & coatings, spray oplossingen tot ovens & machines.

 

De EverBake Group bestaat in Nederland uit vier bedrijven: EverBake Bakeware & Coatings, Zela Technical Solutions, EverBake Ovens & Machines en EverBake Service & Spareparts. Meer over de EverBake Group ->

EverBake Social

Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen? Stuur dan een mailtje naar Wendy van Garsel met uw bedrijfsnaam en e-mailadres, klik hier.

Privacyverklaring, klik hier.

bongard
bakkerijmachine deegbewaarkast

bakkerijmachine deegbewaarkast

bakkerijmachine deegbewaarkast

bongard
bakkerijmachine deegbewaarkast

bakkerijmachine deegbewaarkast

bakkerijmachine deegbewaarkast