bongard

Bongard Bakkerijmachines

EverBake Ovens & Bakkerijtechniek is importeur van Bongard bakkerijmachines. Bongard ontwikkelt hoogwaardige en efficiënte bakkerij machines die voldoen aan de strengste eisen. Bongard is de specialist op het gebied van deegscheiding, vormen en witbroodsystemen. Het assortiment van Bongard bestaat uit machines ten behoeve van kneden, deegbewerking, koelen en rijzen voor ambachtelijke en industriële bakkerijen.

Gebruikte bakkerijmachines, ovens en beursmodellen
Momenteel hebben wij de
Paneotrad uit 2013, de BFA deegbewaarkast van Bakkersvak 2017, de gebruikte Bongard Omega vloeroven en de Bongard Orion vloeroven van Bakkersvak 2017. Bel met 088-7300010 voor de meest actuele lijst met demomodellen of gebruikte bakkerijmachines en prijzen.

 

 

Producten EverBake Group

Grote opkomst Inspiratie Sessies

Over de EverBake Group

EverBake Group biedt totaaloplossingen voor iedere bakkerij. Van bakeware & coatings, spray oplossingen tot ovens & machines.

 

De EverBake Group bestaat in Nederland uit vier bedrijven: EverBake Bakeware & Coatings, Zela Technical Solutions, EverBake Ovens & Machines en EverBake Service & Spareparts. Meer over de EverBake Group ->

EverBake Social

Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen? Stuur dan een mailtje naar Wendy van Garsel met uw bedrijfsnaam en e-mailadres, klik hier.

bongard
bongard
bongard