EverBake Bakery Solutions

Wereldwijd worden het brood en de broodkoppels getransporteerd over de spijlenbanden van EverBake Bakery Solutions. Wij zijn het enige bedrijf ter wereld voor de productie van spijlenbanden speciaal voor Capway installaties. In onze fabriek in Nederland staat de bandlasmachine voor de productie van deze banden.

U kunt bij ons terecht voor spijlenband, sluitschakels en slijt- en reserve onderdelen. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor het onderhoud en oplossen van storingen en nieuwe transporten, koelwendels en narijskasten geproduceerd met de Capway band.

Producten EverBake Bakery Solutions

Producten EverBake Group

Over de EverBake Group

EverBake Social

EverBake Group biedt totaaloplossingen voor iedere bakkerij. Van bakeware & coatings, spray oplossingen tot ovens & machines.

 

De EverBake Group bestaat in Nederland uit vier bedrijven: EverBake Bakeware & Coatings, Zela Technical Solutions, EverBake Ovens & Machines en EverBake Bakery Solutions. Meer over de EverBake Group ->

Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen? Stuur dan een mailtje naar Wendy van Garsel met uw bedrijfsnaam en e-mailadres, klik hier.

Privacyverklaring, klik hier.