EverBake Ovens & Machines

Everbake Ovens & Machines B.V. - exclusief leverancier van Bongard, Heuft en iceCool - is totaalleverancier voor de inrichting van uw (winkel)bakkerij. In een oriënterend gesprek adviseren wij u over routing/opstelling en de voor u geschikte  keuze voor ovens en machines.  

De ovens en machines worden geplaatst en onderhouden door onze eigen ervaren servicetechnici. Onze proefbakkers ondersteunen u vervolgens graag om tot een optimale productkwaliteit te komen. 
Voor serviceverlening staat onze technische dienst 24/7 voor u paraat.

Bongard
Bongard weet als geen ander aan welke eisen machines en ovens moeten voldoen om voor u en uw klanten ambachtelijk, kwalitatief hoogwaardig brood te maken. Bongard is niet voor niets marktleider in Frankrijk binnen het Franse ambacht.

Heuft
Heuft is gespecialiseerd in het bouwen van ovens voor de brood- en banketmarkt met meer dan 300 jaar ervaring in het bouwen van ovens.

iceCool
iceCool behoort tot de Heuft groep en produceert o.a. remrijs-/narijskasten en slow provers, vrieskasten, bevochtigers voor zowel de artisanale als industriële bakkerij.

Producten EverBake Ovens & Machines

Producten EverBake Group

De nieuwste vloeroven van Bongard

Over de EverBake Group

EverBake Group biedt totaaloplossingen voor iedere bakkerij. Van bakeware & coatings, spray oplossingen tot ovens & machines.

 

De EverBake Group bestaat in Nederland uit vier bedrijven: EverBake Bakeware & Coatings, Zela Technical Solutions, EverBake Ovens & Machines en EverBake Service & Spareparts. Meer over de EverBake Group ->

EverBake Social

Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen? Stuur dan een mailtje naar Wendy van Garsel met uw bedrijfsnaam en e-mailadres, klik hier.

Privacyverklaring, klik hier.