EverBake Ovens & Machines

Everbake Ovens & Machines B.V. - exclusief leverancier van Bongard - is totaalleverancier voor de inrichting van uw (winkel)bakkerij. In een oriënterend gesprek adviseren wij u over routing/opstelling en de voor u geschikte  keuze voor ovens en machines.  

De ovens en machines worden geplaatst en onderhouden door onze eigen ervaren servicetechnici die regelmatig worden getraind bij Bongard in Frankrijk. Onze proefbakkers ondersteunen u vervolgens graag om tot een optimale productkwaliteit te komen.

Voor serviceverlening staat onze technische dienst 24/7 voor u paraat.

Bongard

Bongard weet als geen ander aan welke eisen machines en ovens moeten voldoen om voor u en uw klanten ambachtelijk, kwalitatief hoogwaardig brood te maken. Bongard is niet voor niets marktleider in Frankrijk binnen het Franse ambacht.

Producten EverBake Ovens & Machines

Producten EverBake Group

Grote opkomst Inspiratie Sessies

Over de EverBake Group

EverBake Group biedt totaaloplossingen voor iedere bakkerij. Van bakeware & coatings, spray oplossingen tot ovens & machines.

 

De EverBake Group bestaat in Nederland uit vier bedrijven: EverBake Bakeware & Coatings, Zela Technical Solutions, EverBake Ovens & Machines en EverBake Service & Spareparts. Meer over de EverBake Group ->

EverBake Social

Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen? Stuur dan een mailtje naar Wendy van Garsel met uw bedrijfsnaam en e-mailadres, klik hier.