EverBake Service & Spareparts

Wereldwijd worden het brood en de broodkoppels getransporteerd over de spijlenbanden van EverBake Service & Spareparts. Wij zijn het enige bedrijf ter wereld voor de productie van spijlenbanden speciaal voor Capway installaties. In onze fabriek in Nederland staat de bandlasmachine voor de productie van deze banden.

U kunt bij ons terecht voor spijlenband, sluitschakels en slijt- en reserve onderdelen. Divardy zorgt voor het onderhoud en oplossen van storingen. Hier kunt u ook terecht voor nieuwe transporten, koelwendels en narijskasten geproduceerd met de Capway band.

Producten EverBake Service & Spareparts

Producten EverBake Group

De nieuwste vloeroven van Bongard

Over de EverBake Group

EverBake Group biedt totaaloplossingen voor iedere bakkerij. Van bakeware & coatings, spray oplossingen tot ovens & machines.

 

De EverBake Group bestaat in Nederland uit vier bedrijven: EverBake Bakeware & Coatings, Zela Technical Solutions, EverBake Ovens & Machines en EverBake Service & Spareparts. Meer over de EverBake Group ->

EverBake Social

Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen? Stuur dan een mailtje naar Wendy van Garsel met uw bedrijfsnaam en e-mailadres, klik hier.

Privacyverklaring, klik hier.