CREARE® oliebollenlijn

CREARE®, de kampioen Vanaf 2.450,- euro voor oliebollen, appelbeignets en andere gefrituurde producten
Een goede oliebol bakken is niet alleen een kwestie van verse olie, kwalitatief hoogwaardige ingrediënten en de juiste baktijd. Voor het creëren van de ‘perfecte’ oliebol is het ook van groot belang dat de temperatuur in de bak constant is. Dit is één van de punten waar de CREARE® uitblinkt in technologie. De warmte elementen van de CREARE® zijn namelijk zo ontwikkeld dat deze een constante warmte overdracht genereren. De olie blijft hierdoor gedurende het bakproces structureel op de juiste baktemperatuur. Zo heeft het eerste warmte element in de bak een krachtiger vermogen. Dit zorgt ervoor dat wanneer het koude deeg in aanraking komt met de olie, dit nagenoeg geen invloed heeft op de olietemperatuur.

Waarom kiezen bakkers voor de CREARE® oliebollenlijn?

  • Terugverdientijd mogelijk in 3 dagen*
  • Minder personeelskosten
  • Hoge winst op frituurproducten
  • Constante kwaliteit oliebol en andere frituurproducten

Wat de CREARE® uniek maakt is dat hij leverbaar is met het automatisch doorschuifsysteem, deze kan zelfs later op uw bestaande lijn worden gebouwd. Met behulp van het automatische doorschuifsysteem waarborgt u door de vaste baktijd een constante hoge kwaliteit van uw oliebol. De Unidos doseermachine, speciaal voor oliebollenbeslag, regelt de grootte, de doseersnelheid en het aantal oliebollen per minuut. De CREARE® oliebollenlijn is uitgevoerd in hoogwaardig RVS. Met een afdekplaat kan de oliebollenlijn als werktafel worden ingezet.

Opties:

  • Keuze uit 1 meter, 2 meter, 3 meter, 4 meter, 5 meter en 6 meter oliebollenlijn
  • Capaciteit van 750 t/m 3.600 oliebollen per uur
  • Automatisch doorschuifsysteem (optie)
  • Manden-retoursysteem (optie)
  • Dompelrekken (optie)
  • Digitale vooruitlezing (optie)

EverBake Capway blijft haar producten innoveren, waardoor we in staat zijn nieuwe ontwikkelingen door te voeren zoals het automatisch doorschuifsysteem. Vraag ons naar de mogelijkheden om deze op uw bestaande oliebollenbak te plaatsen.

Topprestatie
Onze CREARE® frituurlijnen leveren topprestaties. In de AD test voor beste oliebol van Nederland, die tot 2017 werd gehouden, bakte bijna jaarlijks de AD kampioen in de CREARE®.

CREARE® ervaringen
Marc Aalberts bakt en verkoopt zijn oliebollen op een bijzondere locatie: aan de Spaanse Costa Blanca. Aalberts was de CREARE® op een beurs tegengekomen en had direct een klik met EverBake: “We hebben nooit spijt van onze aankoop gehad en zijn nog steeds erg tevreden. Toen de medewerkers van EverBake hoorden dat wij in Spanje woonden, hebben ze ons allerlei extra reserve-onderdelen meegegeven. En mocht zich toch onverhoopt een probleem voordoen, dan mogen we de servicedienst dag en nacht bellen.” De machine bevalt uitstekend. “Het automatisch doseren geeft ons ontzettend veel gemak. Goed doseren is best een handigheidje en nu hebben we er geen omkijken meer naar.”

Arnold Kabbedijk van Meestbakker Voskamp over de CREARE®:“wij hebben een bewuste keuze gemaakt voor de CREARE® oliebollenlijn van EverBake. De olie houdt een constante temperatuur vast. Samen met EverBake zijn er nog meer slimmigheden toegepast voor een nog beter resultaat. Je kan een goed recept hebben maar alles moet kloppen, zo ook de apparatuur en deze CREARE® oliebollenlijn heeft zichzelf zeker bewezen.”

Leon Klootwijk van Bakkerij Klootwijk heeft de CREARE® 4000 aangeschaft met automatisch doorschuifsysteem. Leon: “We hebben geïnvesteerd in oliebollenlijnen van EverBake en onze mensen. Met de juiste grondstoffen is dit de ideale mix voor een top oliebol. Zoals ook is gebleken uit de AD-oliebollentest. Mede door de inspanning en betrokkenheid van EverBake scoort onze oliebol hoge ogen in de AD test.  Een 8,5 en zelfs een keer een 10.

Producten EverBake Group

De nieuwste vloeroven van Bongard

Over de EverBake Group

EverBake Group biedt totaaloplossingen voor iedere bakkerij. Van bakeware & coatings, spray oplossingen tot ovens & machines.

 

De EverBake Group bestaat in Nederland uit vier bedrijven: EverBake Bakeware & Coatings, Zela Technical Solutions, EverBake Ovens & Machines en EverBake Service & Spareparts. Meer over de EverBake Group ->

EverBake Social

Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen? Stuur dan een mailtje naar Wendy van Garsel met uw bedrijfsnaam en e-mailadres, klik hier.

Privacyverklaring, klik hier.