CREARE® oliebollenlijn

CREARE®, de kampioen Vanaf 2.450,- euro voor oliebollen, appelbeignets en andere gefrituurde producten
Een goede oliebol bakken is niet alleen een kwestie van verse olie, kwalitatief hoogwaardige ingrediënten en de juiste baktijd. Voor het creëren van de ‘perfecte’ oliebol is het ook van groot belang dat de temperatuur in de bak constant is. Dit is één van de punten waar de CREARE® uitblinkt in technologie. De warmte elementen van de CREARE® zijn namelijk zo ontwikkeld dat deze een constante warmte overdracht genereren. De olie blijft hierdoor gedurende het bakproces structureel op de juiste baktemperatuur. Zo heeft het eerste warmte element in de bak een krachtiger vermogen. Dit zorgt ervoor dat wanneer het koude deeg in aanraking komt met de olie, dit nagenoeg geen invloed heeft op de olietemperatuur.

Waarom kiezen bakkers voor de CREARE® oliebollenlijn?

  • Terugverdientijd mogelijk in 3 dagen*
  • De AD top-3 bakt oliebollen in de CREARE®
  • Oliebollenomzet vervijfvoudigd met een top-10 notering in de AD test*

Wat de CREARE® uniek maakt is dat hij leverbaar is met het automatisch doorschuifsysteem, deze kan zelfs later op uw bestaande lijn worden gebouwd. Met behulp van het automatische doorschuifsysteem waarborgt u door de vaste baktijd een constante hoge kwaliteit van uw oliebol. De Unidos doseermachine, speciaal voor oliebollenbeslag, regelt de grootte, de doseersnelheid en het aantal oliebollen per minuut. De CREARE® oliebollenlijn is uitgevoerd in hoogwaardig RVS. Met een afdekplaat kan de oliebollenlijn als werktafel worden ingezet.

Opties:

  • Keuze uit 1 meter, 2 meter, 3 meter, 4 meter, 5 meter en 6 meter oliebollenlijn
  • Capaciteit van 750 t/m 3.600 oliebollen per uur
  • Automatisch doorschuifsysteem (optie)
  • Manden-retoursysteem (optie)
  • Dompelrekken (optie)
  • Digitale vooruitlezing (optie)

EverBake Capway blijft haar producten innoveren, waardoor we in staat zijn nieuwe ontwikkelingen door te voeren zoals het automatisch doorschuifsysteem. Vraag ons naar de mogelijkheden om deze op uw bestaande oliebollenbak te plaatsen.

Topprestatie in de AD test
Onze CREARE® oliebollenlijnen leveren topprestaties in de jaarlijkse AD oliebollentest. In de AD top-10 van 2015 bakt de hele top-3 in de CREARE® en in de top-10 van 2014 maar liefst 7 bakkers. Hier zijn wij natuurlijk erg trots op.

CREARE® ervaringen
Arnold Kabbedijk van Meestbakker Voskamp over de CREARE®:“wij hebben een bewuste keuze gemaakt voor de CREARE® oliebollenlijn van EverBake Capway. De olie houdt een constante temperatuur vast. Samen met EverBake Capway zijn er nog meer slimmigheden toegepast voor een nog beter resultaat. Je kan een goed recept hebben maar alles moet kloppen, zo ook de apparatuur en deze CREARE® oliebollenlijn heeft zichzelf zeker bewezen.”

Leon Klootwijk van Bakkerij Klootwijk heeft in 2012 de CREARE® 4000 aangeschaft met automatisch doorschuifsysteem. Leon: “We hebben geïnvesteerd in oliebollenlijnen van EverBake Capway en onze mensen. Met de juiste grondstoffen is dit de ideale mix voor een top oliebol. Zoals ook is gebleken uit de AD-oliebollentest. Mede door de inspanning en betrokkenheid van EverBake Capway scoort onze oliebol in 2012 een 8,5 en in 2013 zelfs een 10- waardoor wij vorig jaar op de 2e plaatst zijn geëindigd.

Producten EverBake Group

De nieuwste vloeroven van Bongard

Over de EverBake Group

EverBake Group biedt totaaloplossingen voor iedere bakkerij. Van bakeware & coatings, spray oplossingen tot ovens & machines.

 

De EverBake Group bestaat in Nederland uit vier bedrijven: EverBake Bakeware & Coatings, Zela Technical Solutions, EverBake Ovens & Machines en EverBake Service & Spareparts. Meer over de EverBake Group ->

EverBake Social

Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen? Stuur dan een mailtje naar Wendy van Garsel met uw bedrijfsnaam en e-mailadres, klik hier.

Privacyverklaring, klik hier.