Bongard Rotatie Ovens

De Bongard rotatie oven serie is een uiterst multifunctionele en compacte ovenlijn. De nieuwste aanwinst in de Bongard lijn is de 8.64 een technologische doorbraak. Deze oven is ontworpen voorzien van de nieuwste ontwikkeling op software gebied. De oven biedt alle functies die nodig zijn voor de moderne bakker/ bakkerij. Het vernieuwde bakproces, doormiddel van langzame lucht stroomproces garandeert een multifunctioneel, betrouwbaar en flexibel gebruik van de oven. De stoomgenerator “ESG”, een door Bongard gepatenteerd stoomsysteem realiseert een gegarandeerde hoge stoomproductie. Bekijk hieronder ons complete assortiment.

Rotatie oven Bongard 8.64 en 8.84

Elektrische of gasgestookte rotatie oven voor alle typen brood- en banket producten. Multifunctioneel en zeer compact. Deze oven is ontworpen voorzien van de nieuwste ontwikkeling op software gebied. De oven biedt alle functies die nodig zijn voor de moderne bakker/ bakkerij. Het vernieuwde bakproces, doormiddel van langzame lucht stroomproces garandeert een multifunctioneel, betrouwbaar en flexibel gebruik van de oven. De stoomgenerator “ESG”, een door Bongard gepatenteerd stoomsysteem realiseert een gegarandeerde hoge stoomproductie.

  • Uitgerust met “soft pulse” technologie voor zachte en doeltreffende luchtstroming
  • Uitermate geschikt voor het bakken van alle broodsoorten, cakes en banket
  • Vernieuwde warmtewisselaar
  • Energie zuinig en milieu verantwoordelijk (20% zuiniger)
  • Verbeterde productiviteit
  • Grote bakcapaciteit in relatie tot een klein vloeroppervlakte
  • Ongeëvenaarde ergonomie, veiligheid en hygiëne
  • Leverbaar in enkele en dubbele wagen variant

12.84 Gas

Gasgestookte rotatie oven voor alle typen brood- en banket producten.

Download Brochure

6.43 Elektrisch / 6.43 Gas / 8.43 Elektrisch / 8.43 Gas

Elektrische of gasgestookte rotatie oven ontwikkeld speciaal voor bakkerijen en banketzaken. Multifunctioneel, bakt zelfs de meest delicate producten, Zeer compact, zelfs in de kleinste bakkerij of banketzaak is er plaats voor deze oven.

Download Brochure

10.83 Elektrisch en 10.83 Gas

Elektrische of gasgestookte rotatie oven die bijdraagt aan een hoge productiviteit, geschikt voor alle types brood en banket. Multifunctioneel en hoge mate van productiviteit, ontwikkeld voor grote bakkerijen en industriële bakkerijen.

Download Brochure

Producten EverBake Group

De nieuwste vloeroven van Bongard

Over de EverBake Group

EverBake Group biedt totaaloplossingen voor iedere bakkerij. Van bakeware & coatings, spray oplossingen tot ovens & machines.

 

De EverBake Group bestaat in Nederland uit vier bedrijven: EverBake Bakeware & Coatings, Zela Technical Solutions, EverBake Ovens & Machines en EverBake Service & Spareparts. Meer over de EverBake Group ->

EverBake Social

Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen? Stuur dan een mailtje naar Wendy van Garsel met uw bedrijfsnaam en e-mailadres, klik hier.

Privacyverklaring, klik hier.