Bongard Vloer Ovens

Bongard biedt een breed scala aan vloer ovens. EverBake Ovens & Machines is erkend dealer van deze Bongard ovens. Bekijk hieronder ons complete assortiment.

Orion EvO de nieuwste stenen vloeroven van Bongard (elektrisch)

De Orion range van Bongard is een deck oven serie speciaal ontwikkeld voor het professioneel bakken van alle soorten brood en gebak. Groot voordeel van deze oven serie is dat er een grote diversiteit aan etages, diepte en breedtes beschikbaar is, waardoor deze oven in elke bakkerij te plaatsen is, hoe klein hij ook is.

 •     Grote hoeveelheid elementen per vloer/etage voor betere warmte geleiding
 •     Eenvoudig programmeerbaar per etage met intuitive computer
 •     Uitgestelde opstart tijd mogelijk
 •     Onafhankelijk instelbare baktemperatuur per vloer, zowel onder- als boven temperatuur
 •     Optimaal in te plannen productie door flexibele inzet van vloeren/etages
 •     Laag stroomverbruik door intuitive computer

Cervap RS vloeroven (gas)

De Bongard Cervap serie is in 2013 uitgebreid met de meest milieuvriendelijke en energie-zuinige ring tube oven in zijn soort, de Cervap RS. Door de jaren heen heeft deze oven serie zijn sporen verdiend door zijn bijzonder constante en perfecte bakkwaliteit. Belangrijkste innovatie is de 2-traps brander waardoor een nog energiezuinigere oven is gerealiseerd.

 •     Perfecte constante bakkwaliteit
 •     Verhoogde stoomkwaliteit
 •     10 jaar fabrieksgarantie op ringtubes
 •     Hoogste concentratie ringtubes/m2 van Europa
 •     Meest economische oven qua energieverbruik (rendement 90% op basis van onderwaarde)
 •     Milieuvriendelijk, rendement en jaaremissie waarde CO en NOx ruim binnen grenzen van de Europese norm EN 203.
 •     Gebouwd met hoogwaardige materialen

Cervap Compact vloeroven (gas)

De ideale oven voor in de winkel en in de productie is de Cervap Compact. Deze oven is degelijk en betrouwbaar. De bediening is bijzonder eenvoudig. Vanwege zijn compactheid is deze oven op bijna iedere locatie te plaatsen. U bespaart met deze oven niet alleen plaats, maar ook energie; de Cervap-oven is namelijk zuinig in het gebruik.

Download Brochure

Cervap Serie 5 vloeroven (gas)

The Cervap Serie 5 is a deck oven designed to bake all types of breads, pastries and Danish products. Small in size, it is suitable for all bakeries, even the most cramped.

Download Brochure

Cervap DT vloeroven (gas)

Continu bakken zonder kwaliteitsverlies! De Cervap DT is een zware jongen die zo’n 35% extra aan materialen (gewicht) heeft. Hierdoor wordt de warmte langer vastgehouden. De rustige warmte afgifte is vergelijkbaar met die van een olieoven. Met 1200mm tot 1500mm nuttige bakruimte kan de Cervap DT gerekend worden tot één van de meest productieve ovens.

Download Brochure

Cervap XT vloeroven (gas)

The Cervap XT is a deck oven designed to bake all types of breads, pastries and Danish products. Available in 2 and 3 doors per deck, it is particularly reactive and designed for intensive uses.

Download Brochure

Cervap XL vloeroven (gas)

The Cervap XL is a deck oven designed to bake all types of breads, pastries and Danish products, it is usually used for industrial baking.

Download Brochure

Cervap GME vloeroven (gas)

De 2 in 1 oven! Heel bijzonder aan de Cervap GME  is, dat het eigenlijk twee ovens in één zijn. De 4e etage is namelijk uitgevoerd met een elektrische etage terwijl de andere etages gasgestookt werken. Alle etages zijn tegelijkertijd, maar ook los van elkaar, te gebruiken met verschillende temperaturen. De oven is verkrijgbaar in een breedte van 1200mm. Flexibel bakken begint met de Cervap GME!

Download Brochure

Soleo modulaire stenen vloeroven

De Soleo van Bongard is een Elektrische modulaire stenen vloeroven. Deze etage oven is verrijdbaar waardoor de oven flexibel inzetbaar is en zeer geschikt is als productie- en afbak/winkeloven.

 •     Stoom op elke bakruimte
 •     Laag in stroomverbruik
 •     Modulair op te bouwen van 1 tot 4 etages
 •     Optie om te starten met 1 of 2 etages en in de toekomst eenvoudig uit te breiden
 •     Te combineren met onze Krystal confectie oven
 •     Verrijdbaar
 •     Door remrijskast eronder te plaatsen realiseer je 72 uur deegstorage op winkelvloer
 •     Elke etage van de oven is onafhankelijk te gebruiken

De Soleo modulaire stenen vloeroven is een elektrische etage oven ontwikkeld voor het bakken van alle type broden, banket en getourd gerezen deeg producten. Leverbaar in de varianten 2, 4 en 6 trays 400x600 mm. Door het modulaire systeem is de stenen vloer oven samen te stellen naar de behoeftes van de klant.

Soleo modulaire/Krystal

De combinatie Soleo/Krystal oven geeft u de mogelijkheid om een mix tussen het bakken op traditionele wijze en door middel van convectie te bakken. Op deze manier kunt u elk gewenst product bakken.

Producten EverBake Group

De nieuwste vloeroven van Bongard

Over de EverBake Group

EverBake Group biedt totaaloplossingen voor iedere bakkerij. Van bakeware & coatings, spray oplossingen tot ovens & machines.

 

De EverBake Group bestaat in Nederland uit vier bedrijven: EverBake Bakeware & Coatings, Zela Technical Solutions, EverBake Ovens & Machines en EverBake Service & Spareparts. Meer over de EverBake Group ->

EverBake Social

Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen? Stuur dan een mailtje naar Wendy van Garsel met uw bedrijfsnaam en e-mailadres, klik hier.

Privacyverklaring, klik hier.