Zela Technical Solutions

Zela is dé merknaam voor invetapparatuur. Alle Zela-apparatuur is ontworpen voor efficiënt gebruik van het product en voor het leveren van nauwkeurige en precieze spraypatronen voor betere hygiëne. Gebruiksvriendelijke instellingen maken de apparatuur snel en gemakkelijk gebruiksklaar. We maken gebruik van de nieuwste technologieën en wetenschappelijke inzichten om onze klanten maximale waarde te kunnen bieden.

Kwaliteit, flexibiliteit en hygiëne zijn de kernwaarden van Zela Technical Solutions. Alle Zela apparatuur is dan ook gemaakt van duurzaam rvs-materiaal, is gemakkelijk te bedienen en is gecertificeerd volgens alle van toepassing zijnde CE-normen.

Zela voert een breed scala aan producten, van eenvoudige handspraymachines, tot speciale oplossingen op maat, en van apparatuur voor lossingsmiddelen tot verscheidene andere producten, zoals gelei en chocolade.

Producten Zela Technical Solutions

Producten EverBake Group

De nieuwste vloeroven van Bongard

Over de EverBake Group

EverBake Group biedt totaaloplossingen voor iedere bakkerij. Van bakeware & coatings, spray oplossingen tot ovens & machines.

 

De EverBake Group bestaat in Nederland uit vier bedrijven: EverBake Bakeware & Coatings, Zela Technical Solutions, EverBake Ovens & Machines en EverBake Service & Spareparts. Meer over de EverBake Group ->

EverBake Social

Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen? Stuur dan een mailtje naar Wendy van Garsel met uw bedrijfsnaam en e-mailadres, klik hier.

Privacyverklaring, klik hier.