Bakkerijmachines iceCool, Zela en CREARE

EverBake is importeur van iceCool en Heuft. Hoogwaardige en efficiënte bakkerijmachines die voldoen aan de strengste eisen. Daarnaast heeft EverBake in eigen productie de CREARE frituurlijnen en de Zela spraymachines.

iceCool behoort tot de Heuft groep en produceert o.a. remrijs-/narijskasten en slow provers, vrieskasten, bevochtigers voor zowel de artisanale als industriële bakkerij.

Zela is dé merknaam voor invetapparatuur en andere spraymachines zoals voor tijgerpap. Alle Zela-apparatuur is ontworpen met een nauwkeurig en precies spraypatroon voor betere hygiëne. De Zela machines zijn gemakkelijk te bedienen en gecertificeerd volgens alle van toepassing zijnde CE-normen.

Gebruikte bakkerijmachines, ovens en beursmodellen
Bel met 088-7300010 voor de meest actuele lijst met demomodellen of gebruikte bakkerijmachines en prijzen.

Producten EverBake Group

Over de EverBake Group

EverBake Social

EverBake Group biedt bakkerij oplossingen voor iedere bakkerij. Bakkers over de hele wereld weten ons te vinden voor bakeware, coatings, werkbanken, wagens, RVS specials, spray oplossingen, frituurlijnen, ovens, koelingen en machines.

 

Meer over de EverBake Group ->

Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen? Stuur dan een mailtje naar Wendy van Garsel met uw bedrijfsnaam en e-mailadres, klik hier.

Privacyverklaring, klik hier.