

Hoofdkantoor

Charles Petitweg 8, Breda



Bellen

+31(0)88-7300000

Heuft thermische olieovens voor iedere bakkerij

Heuft is de oudste ovenproducent van Duitsland met een unieke schat aan ervaring voor het ontwikkelen en bouwen van bakkerij ovens. Elke thermische olieoven die door Heuft wordt geproduceerd, is van ongekende klasse en een knap staaltje ambachtelijk vakmanschap. Heuft heeft een belangrijk doel voor ogen: ieder oven voor de bakkerij in een topkwaliteit produceren, zonder compromissen. Sinds 1963 bouwt Heuft met thermische olie verwarmde ovens voor de bakkerij. In die tijd waren ze een voorloper op dit gebied. Tegenwoordig behoren deze bakkerij ovens tot de meest succesvolle ovensystemen.

Hoe functioneert thermische olie?

Bakken met thermische olie is eigenlijk op een heel eenvoudig principe gebaseerd. Het functioneert net als een centrale verwarming. De verwarmingscentrale is onze ketelinstallatie. Deze ketelinstallatie wordt met stookolie, gas, stroom of biomassa gestookt en verwarmt de niet-giftige, geheel synthetische warmtegeleidende vloeistof, de thermische olie. Via een buizensysteem met voor- en terugloop loopt de thermische olie naar de stralingsradiatoren van de oven. De hete thermische olie circuleert drukloos door het open systeem met behulp van pompen.

De reputatie van de Duitse ovenproducenten is uitstekend. ‘Made in Germany’ scoort wereldwijd. Bakkers over de hele wereld vertrouwen op ovenconcepten van Heuft.

Duitse degelijkheid



Het warmteterugwinsysteem is een duurzame en efficiënte oplossing om warmte terug te winnen waardoor energiekosten tot 40% gereduceerd kunnen worden.

Energiewinning



De thermische olie circuleert bij temperaturen tot 300 °C gelijkmatig door de verwarmingsradiatoren. De hitte verspreidt zich zacht en constant over de producten.

Thermische olie



Heuft bakkerijovens



Het hart van de kwaliteitsbakkerij

Rotatie oven: Vulkan Turbo-Therm®

Wagen oven: Vulkan Thermo-Roll®

Deck oven: Vulkan Etage-Oven

Als consequente verdere ontwikkeling van de met thermische olie verwarmde bakovens heeft Heuft de ontwikkeling van de met thermische olie verwarmde rotatieoven succesvol aangevoerd. Hoge productconsistentie, knapperige, glanzende korst en lange versheid. De Turbo-Therm® wordt verwarmd met thermische olie en een warmtewisselaar met convectie en kan dus zonder problemen op elk beschikbaar thermische oliesysteem worden aangesloten.

De onoverwinnelijke allrounder. Uiterst geschikt als enige oven in een ambachtelijk bedrijf. Optionele wagen met stenen bakvloeren, gecombineerd met meer dan 100㎡ bakoppervlakte voor "industriële oveninstallaties", of met automatische wagenaandrijving of met een bakoppervlak van maar liefst 30㎡ als hoge of als smalle versie. Deze oven kan op maat aan elke wens worden aangepast.

Het hart van de ambachtelijke kwaliteitsbakkerij: Grootse prestaties, klein in plaats- en energieverbruik. Verkrijgbaar met uittrekbare vloeren, turbulentie of verschillende temperatuurbereiken: deze oven is zeer flexibel en biedt altijd het ideale bakresultaat.

Industriële ovens

Industriële ovens voor grote hoeveelheden met een constante kwaliteit en toch flexibel! Heuft heeft deck ovens en (meerlaags) tunnel ovens. Het is zelfs mogelijk meerdere soorten banden zoals steen of staal banden in dezelfde oven te kiezen. Inspelend op de nieuwe eisen heeft Heuft een hygiënische oven ontwikkeld, een oven waar ongebakken en gebakken product niet meer in dezelfde ruimte komt. Wij hebben altijd één doel voor ogen, de klant de beste optie leveren zonder concessies aan de kwaliteit van het eind product te doen.

EverBake Group

EverBake Group biedt bakkerij oplossingen voor iedere bakkerij. Van bakeware & coatings, spray oplossingen tot ovens, koelingen en machines.

Denkend vanuit het eindproduct gaan wij op zoek naar de beste oplossing.

Social

Blijf op de hoogte van ons bedrijf en onze producten.

Submitting Form...

The server encountered an error.

Form received.

Volg ons :

   

© EverBake Group




















