

Hoofdkantoor

Charles Petitweg 8, Breda



Bellen

+31(0)88-7300000

iceCool vries- koel- en rijstechniek voor de bakkerij

Remrijskasten, narijskasten, vriescellen en koelcellen van iceCool worden verkocht door EverBake, Importeur van iceCool en Heuft. Hoogwaardige en efficiënte bakkerijmachines die voldoen aan de strengste eisen.

 

iceCool behoort tot de Heuft groep en produceert o.a. remrijs-/narijskasten en slow provers, vrieskasten, bevochtigers voor zowel de artisanale als industriële bakkerij.



Slow
proofing

Een langzaam rijsproces met iceCool technologie,  softSteam en gecontroleerde meer fasen regeling  voor temperatuur en vocht.



Natuurlijke verdamping

Het water in het bevochtigingsreservoir wordt zachtjes verwarmd wat zorgt voor een natuurlijke verdamping. Gebruik van deze natuurlijke waterdamp is door de grote  oppervlakte uiterst energievriendelijk.



12”
Touch Screen

Het grote hypermoderne Touch Screen heeft een futuristisch design. Intelligente software maakt het zeer eenvoudig te bedienen. Met een app zijn de iceCool machines ook op afstand te bedienen en te controleren.

Koelen, vriezen, rijzen



iceCool koelcellen, vriescellen, remrijskasten, narijskasten

Koelen

Vriezen

(Rem)rijzen

Elk deeg is anders. De koelingen van iceCool zijn geschikt voor alle soorten deeg. iceCool beschikt over koelinstallaties voor ambachtelijk en industriële bakkerijen. De uitgekiende luchtregeling zorgt voor een lange houdbaarheid.

In de snelvriezers of shockvriezers worden producten na bereiding zo snel mogelijk teruggekoeld zonder vorming van grote ijskristallen of onnodig verlies van vocht uit het product.

Met het 12" touch screen kunnen veel verschillende remrijs eigenschappen worden ingesteld voor alle soorten deeg. De iceCool machines beschikken standaard over een vier-poorts ethernet switch en zijn op afstand te bedienen via een app.

EverBake Group

EverBake Group biedt bakkerij oplossingen voor iedere bakkerij. Van bakeware & coatings, spray oplossingen tot ovens, koelingen en machines.

Denkend vanuit het eindproduct gaan wij op zoek naar de beste oplossing.

Social

Blijf op de hoogte van ons bedrijf en onze producten.

Submitting Form...

The server encountered an error.

Form received.

Volg ons :

   

© EverBake Group

















