Inspiratie dagen in Breda op 16, 17 en 18 mei

EverBake Group bestaat 30 jaar en viert feest. Drie dagen lang zijn alle geïnteresseerden welkom op het hoofdkantoor van EverBake in Breda. Daar worden op 16, 17 en 18 mei de Inspiratie Dagen gehouden. Er worden doorlopend live demonstraties gegeven door onder meer Meester Boulanger Hiljo Hillebrand en de Duitse Meesterbakker Dietmar Rostek

van HEUFT.

 

Duitse Meesterbakker

Dietmar Rostek van HEUFT is al 26 jaar Meesterbakker en heeft in verschillende landen gewoond en gewerkt om bakkerijen op te starten. Hij laat onder meer de bereiding van mooie (mediterrane) baguettes, krentenbollen, worstenbroodjes en verschillende zuurdesem- en blikbroden zien. Hij maakt gebruik van de verschillende soorten bakeware van EverBake en de ZELA machines met de nieuwste spuittechnieken voor het invetten van de vormen en voor het decoreren van de broden.

 

Bbq Bread bakken met Hiljo Hillebrand

Meester Boulanger Hiljo Hillebrand, werkzaam bij Royal Steensma, gaat onder meer oliebollen, churros en donuts frituren in de CREARE frituurlijn. Daarnaast zijn er inspiratietafels met Bbq Bread, frituurproducten en (tulband)cakes met de daarbij behorende recepten. Bezoekers kunnen hun kaartje in een ton stoppen om kans te maken op een dag Bbq Bread bakken met Meester Boulanger Hiljo Hillebrand. Tijdens deze dag worden diverse broden gebakken die lekker zijn om tijdens een barbecue te nuttigen. Op 18 mei om 16.30 uur wordt de winnaar getrokken door Hiljo.

 

Energiebesparing en lease

Peter Eversdijk: “naast de demonstraties vertellen we hoe er met HEUFT ovens energie bespaard kan worden en over de transitie van gas naar elektra. Nu de prijzen voor gas de pan uit rijzen laten we zien hoe je hybride of volledig elektrisch een beter rendement kan halen. Daarnaast bieden wij nu financierings- en lease mogelijkheden zodat de bakker met de nieuwste technologie kan werken voor een vast laag bedrag per maand. Het worden drie dagen vol met zomerinspiratie en om in de zomersfeer te blijven sluiten we de ochtend en middag af met een barbecue."

 

Aanmelden

EverBake Group

EverBake Group biedt bakkerij oplossingen voor iedere bakkerij. Van bakeware & coatings, spray oplossingen tot ovens, koelingen en machines.

Denkend vanuit het eindproduct gaan wij op zoek naar de beste oplossing.

Social

Blijf op de hoogte van ons bedrijf en onze producten.

Submitting Form...

The server encountered an error.

Form received.

Volg ons :

   

EverBake Group © 2022

