Hoofdkantoor

Charles Petitweg 8, Breda

E-mail

info@everbake.nl

Bellen

+31(0)88-7300000

Over: HEUFT Baking Experience Event

Omschrijving: HEUFT Baking Experience Event op 13 juni bij Echte Bakker Herman Schepers

Bron: EverBake Group

HEUFT Baking Experience Event op 13 juni bij Echter Bakker Herman Schepers

Op 13 juni organiseert EverBake samen met HEUFT het Baking Experience Event bij Echte Bakker Herman Schepers in Sleen. De Duitse Meesterbakkers van HEUFT laten de bereiding van onder meer verschillende desem- en blikbroden, krentenbollen en ciabatta’s zien. Het nieuwste bakeware van EverBake wordt hiervoor gebruikt.

Nederlands kampioen broodbakken
Echte Bakker Herman Schepers uit Sleen is tijdens de BakkersVakWedstrijden uitgeroepen tot Nederlands kampioen broodbakken voor zachte witten bollen, croissants, volkorenbusbrood, weihnachtsstol, ciabatta en desemvloerbrood. Hier laten we jullie zien hoe je met puur vakmanschap en de juiste ovens de mooiste en smakelijkste producten kunt bereiden.

Verder zal Jankees Geurts van HEUFT de bezoekers meenemen in de oventechniek van HEUFT. Wat maakt dat deze ovens zo energiezuinig zijn en dat dezelfde kwaliteit keer op keer gereproduceerd kan worden bij (groot) ambachtelijke bakkerijen. Hoe werkt het opwarmen met thermische olie en hoe kan je energieneutraal werken met HEUFT ovens. Dit en meer komt aan bod tijdens dit event.

Inschrijven?
U kunt zich inschrijven op onze website. Klik hier om in te schrijven -> of stuur een mail naar info@everbake.nl.