

Hoofdkantoor

Charles Petitweg 8, Breda



Bellen

+31(0)88-7300000

ZELA invetmachines en sprayoplossingen voor de bakkerij

ZELA is dé merknaam voor invet- en andere spraymachines voor de bakkerij. De unieke spray technologie zorgt ervoor dat het lossingsmiddel, tijgerpapje, de gelei of chocolade met een lage druk nauwkeurig en met een gelijkmatig patroon over de bakvormen of de producten gesprayd wordt.

Zela Technical Solutions, onderdeel van EverBake Group, verzorgt het onderhoud en de service voor ZELA invetmachines en andere ZELA spraymachines zoals de tijgerpapmachine. Met eigen servicemonteurs door heel Nederland hebben we een goede landelijke dekking en zijn we snel ter plaatse. Onze servicemonteurs hebben kennis van lossingsmiddelen en het verhelpen van storingen binnen 24 uur (in overleg). De servicebussen van onze monteurs zijn uitgerust met originele ZELA reserve onderdelen van de meest voorkomende installaties. Met een service- en onderhoudscontract heeft u minder storingen en bent u, in het geval van een storing, weer sneller op weg geholpen.

ZELA machines



Invetmachines en spraymachines voor de ambachtelijke en industriële bakkerij

De ZELA productlijn voor de ambacht bestaat uit verschillende machines voor het handmatig invetten van bakvormen en bakplaten.

ZELA heeft voor de grotere ambachtelijke bakkerijen drie apparaattypes voor het handmatig en semi-automatisch invetten van bakvormen en bakblikken.

Voor de industriële bakkerijen heeft ZELA invetmachines op maat. De ZELA apparatuur wordt geheel aan uw specifieke situatie aangepast.

De spuitzak is verleden tijd met deze tijgerpapmachine. Dit is een handige mobiele machine voor het handmatig aanbrengen van tijgerpap.

Deze tijgerpapmachine voor de industrie is verkrijgbaar in een roestvaststalen uitvoering met meng- en voorraadketel, pompen, bedieningskasten en waterdoseerunit.

Voor de ambachtelijke bakker en de industriële bakker heeft ZELA een glansmiddel machine voor het eenvoudig aanbrengen van glansmiddel.

EverBake Group

EverBake Group biedt bakkerij oplossingen voor iedere bakkerij. Van bakeware & coatings, spray oplossingen tot ovens, koelingen en machines.

Denkend vanuit het eindproduct gaan wij op zoek naar de beste oplossing.

Social

Blijf op de hoogte van ons bedrijf en onze producten.

Submitting Form...

The server encountered an error.

Form received.

Volg ons :

   

© EverBake Group





