Hoofdkantoor

Charles Petitweg 8, Breda

E-mail

info@everbake.nl

Bellen

+31(0)88-7300000

Bakken zonder zorgen met onderhoud en service

Naast uw bedrijfszekerheid is het goed om te weten dat de inruilwaarde van uw machines aanzienlijk hoger zal uitpakken indien uw machines regelmatig door ons worden onderhouden. Onze monteurs zijn up-to-date voor wat betreft training en opleiding en zij gebruiken te allen tijde, als enige in Nederland, originele onderdelen, mocht het noodzakelijk zijn om deze te vervangen. Onze monteurs zijn gespecialiseerd in het onderhoud van invetmachines en spraymachines van ZELA en frituurlijnen van CREARE.

Service- en onderhoudscontract

Met een service- en onderhoudscontract heeft u minder storingen en bent u, in het geval van een storing, weer sneller op weg geholpen. Daarnaast krijgt u 10% korting op alle materialen die tijdens het onderhoud gebruikt worden en 25% korting op de voorrijkosten bij storingen.

Landelijke dekking

Wanneer u bij ons een onderhoudscontract afsluit kunt u gebruik maken van onze servicedienst en door de landelijke dekking zijn de monteurs snel ter plaatse. De servicebussen van onze monteurs zijn uitgerust met reserve onderdelen van de meest voorkomende installaties.

Bel met +31(0)88-7300000 voor de mogelijkheden voor onderhoud of service aan uw bakkerijmachines.

  • Lagere kosten
  • Minder storingen
  • Langere levensduur
  • Landelijke dekking
  • Ervaren servicemonteurs