Hoofdkantoor

Charles Petitweg 8, Breda

E-mail

info@everbake.nl

Bellen

+31(0)88-7300000

Over: Terugkijken en vooruitblikken

Omschrijving: Terugkijken en vooruitblikken

Bron: EverBake

Terugkijken en vooruitblikken

Terugkijken op 2023
Samen met onze klanten, medewerkers, partners en leveranciers hebben we vele succesvolle projecten gerealiseerd. Tijdens onze demonstraties van de HEUFT-ovens, ZELA-machines en CREARE-frituurlijnen konden de bezoekers inspiratie en tips opdoen en was het daarnaast gezellig netwerken. In 2023 waren er de vakbeurzen Bakkersvak en IBA. Tijdens de IBA hebben we vooral de innovaties van de ZELA-machines gepresenteerd en de CREARE-frituurlijn internationaal op de kaart gezet. Het was een feest om hier als standhouder aanwezig te zijn en zoveel belangstelling van alle kanten te ontvangen. Onze producten, machines en ovens zijn dit jaar verder geïnnoveerd waarbij duurzaamheid en energiebesparing, net als vorig jaar, de belangrijkste pijlers waren. Dit alles was niet mogelijk geweest zonder de inzet en betrokkenheid van iedereen. Wij willen iedereen dan ook van harte bedanken voor het vertrouwen in ons bedrijf en de fijne samenwerking!

2024
2024 staat in het teken van efficiëntie, duurzaamheid en samenwerking. Verder spelen we als bedrijf in op de veranderende markt zodat onze dienstverlening is toegespitst op de behoefte van de klant. Peter Eversdijk: “Personeel, automatisering en de energietransitie zijn ook in 2024 weer belangrijk thema’s. Voor EverBake betekent dit dat wij onze machines zo ver mogelijk doorontwikkelen op het gebied van automatisering en deze zo energiezuinig mogelijk maken. Met de HEUFT-ovens bieden wij de bakkers de mogelijkheid om energieneutraal te werken zodat er op ieder moment gekozen kan worden welke energiebron er gebruikt wordt. In 2024 staan er al een aantal mooie projecten op de planning voor HEUFT, bakeware en ZELA waarbij wij een steeds belangrijkere rol spelen in de industriële bakkerij sector.”

Familiebedrijf
Peter vervolgt: “samen met mijn zoons Thom en Nick krijgt EverBake als familiebedrijf steeds meer vorm. Mijn ervaring en de frisse blik van mijn zoons maken dat we continu blijven inspelen op de veranderende markt. Met ieder zijn competenties vullen we elkaar goed aan. Nick is commercieel ingesteld en is heel servicegericht naar onze klanten. Zo biedt hij, door goed te luisteren naar de markt, oplossingen die ikzelf nog niet bedacht had. Thom is de man van de cijfertjes en zorgt voor het overzicht. Vorig jaar is er een nieuw ERP en automatiseringssysteem uitgerold voor EverBake. Thom heeft dit succesvol geïmplementeerd in ons bedrijf. Het is mooi om te zien dat mijn zoons het zo goed oppakken.”

Bedrijfsfilosofie
Onze bedrijfsfilosofie draait ook dit jaar om korte lijntjes, persoonlijk contact en snel schakelen. Zo kunnen wij snel en flexibel reageren op de steeds veranderende behoefte van de markt. Projecten, bestellingen maar ook evenementen en het oplossen van problemen worden op deze manier zo efficiënt mogelijk aangepakt.

Voor 2024 wensen wij iedereen een succesvol en inspirerend jaar. Ons team staat voor u klaar met vakmanschap en teamwork om u zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Offerte of vraag?
Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Vul het offerte formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.