Hoofdkantoor

Charles Petitweg 8, Breda

E-mail

info@everbake.nl

Bellen

+31(0)88-7300000

Over: ZELA2100 invetmachines

Omschrijving: Twee ZELA2100 invetmachines voor Kenia

Bron: EverBake

Twee ZELA2100 invetmachines voor industriële bakkerij in Kenia

ZELA machines worden wereldwijd gebruikt in ambachtelijke en industriële bakkerijen. Deze week worden er twee ZELA2100 invetmachines geïnstalleerd bij een grote industriële bakkerij in Kenia. Deze Keniaanse bakkerij is gespecialiseerd in allerlei soorten Engels sandwichbrood. De ZELA2100 wordt als overdrive unit opgenomen in de automatische productielijn. De unieke spray technologie zorgt ervoor dat het lossingsmiddel nauwkeurig en gelijkmatig over de bakvormen wordt gesprayd. Dit zorgt ervoor dat de sandwichbroden eenvoudig gelost kunnen worden. De ZELA machines zijn economisch en hebben een perfect spraypatroon waardoor er een optimale verneveling wordt verkregen met weinig verspilling en een schone bakkerij.

Naast de ZELA2100 is maatwerk ook mogelijk en produceert EverBake ook een brede range aan ZELA machines voor de (groot)ambachtelijke bakker. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Mail dan naar info@everbake.nl of bel met +31(0)88-7300000.

Over de ZELA2100
De ZELA2100 is een roestvaststalen invetmachine, gebouwd als overdrive unit. De ZELA2100 kan boven bijna iedere transportband geplaatst worden. De spuitkap, welke automatisch verstelbaar is in hoogte, bevat standaard 4 spuitkoppen. De mogelijkheid om meerdere spuitkoppen toe te voegen geeft ruimte om verschillende maten broodkoppels in te vetten. Een mooie uitbreiding aan de ZELA2100 is de optie met afzuigkappen, die de geringe nevel zullen afvoeren.

Alle invet-, tijgerpap- en ei- en glansmiddel machines vindt u op de ZELA website www.zela-spray.nl

Offerte of vraag?
Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Vul het offerte formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.